Pupiņu makaroni ar fenheli un garnelēm
-
Gatavošana 45min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Ar rokām tīrītas garneles580 g
-
Mazs puravs200 g
-
Fenhelis250 g
-
Diļļu sēklas1 tējk.
-
Kukurūzas eļļa1 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
-
Kukurūzas ciete2 tējk.
-
Augu izcelsmes krējums Crème Fraiche200 ml
-
Pupiņu makaroni (vēlams Fettuccine)200 g
-
Svaigas dillespēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Garneles izkās caurdurī, šķidrumu saglabā.
Attīri un noskalo puravu. Attīri fenheli. Saglabā fenheļa dilles, ja tādas ir. Dārzeņus smalki sagriez.
Diļļu sēklas sagrūd piestā.
Kastrolī liec vārīties ūdeni makaroniem.
Kukurūzas cieti izmaisi 150 ml garneļu šķidrumā (4 porcijām). Iemaisi to katlā kopā ar augu izcelsmes crème fraiche krējumu. Uzvāri un vāri 2 minūtes. Pievieno sāli un piparus.
Makaronus novāri, sekojot norādēm uz iepakojuma. Izlej makaronus caurdurī.
Dilles un, ja ir, fenheļa dilles rupji sagriez.
Makaronus pasniedz un apkaisi ar dillēm.