Sastāvdaļas
-
Vīnogu kauliņu eļļa3 ēdamk.
-
Tomātu pasta2 ēdamk.
-
Sarkanās pupiņas I Love Eco230 g
-
Baltās pupiņas I Love Eco230 g
-
Tomāti savā sulā240 g
-
Timiāna lapiņas1 tējk.
-
Rozmarīns1 tējk.
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Žāvētas aprikozes3 gabali
-
Spinātu lapiņas60 g
-
Siers Grana Padano30 g
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakarsē pannā eļļu.
Liec tomātu pastu, maisot pakarsē kādu minūti.
Pievieno nokāstas pupiņas, tomātus, sakapātus garšaugus, žāvētas aprikozes (smalki sakapātas), ķiploku (izspiestu caur spiedi), sāli un piparus.
Sautē uz vidēji lielas liesmas apmēram 15 minūtes.
Iemaisi spinātus un pasautē vēl 5 minūtes.
Pārbaudi, vai ir gana daudz sāls un piparu.
Pasniedz traukos, uzberot sarīvētu sieru un piparus.