Rabarberu un ingvera ievārījums

  • Gatavošana 12h
  • Viegli
Rabarberu un ingvera ievārījums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas

  • Rabarberi
     1 kg
  • Cukurs
     1 kg
  • Ingvers
     20 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Noskalo rabarberus, nemizo.
Sagriez nelielos gabalos un liec katlā.
Pārber ar cukuru un atstāj uz nakti nostāvēties. Tas protams nav obligāti. Cukurs izkusīs un izvilks no rabarberiem visu ūdeni, izveidojot gardu sīrupu.
Samal, sarīvē vai saspied ingvera sakni biezenī.
Pievieno rabarberiem un visu kopā vāri vismaz 15 minūtes, līdz rabarberi izjukuši.
Ievārījumu pildi izkarsētās burkās.
Pasniedz ar rīta pankūkām, jogurtu vai vienkārši uz maizes.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes