Ramen nūdeles ar čili garšaugu eļļu

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Ramen nūdeles ar čili garšaugu eļļu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Ramen olu nūdeles
     200 g
  • Brokolis
     0.5 gab.
  • Zaļās pākšu pupiņas
     6 gab.
  • Vistas ola
     2 gab.
  • Pak choi salāts
     1 gab.
  • Ūdens
     30 ml
  • Miso pasta
     1 ēdamk.
  • Sojas mērce
     1 tējk.

Čili un garšaugu eļļai

  • Sezama sēklas
     1 tējk.
  • Loki
     1 ēdamk.
  • Čili pulveris
     1 tējk.
  • Ingvers (sarīvēts)
     0.5 tējk.
  • Sāls, cukurs
      pēc garšas
  • Eļļa
     60 ml
  • Citrona sula
     1 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Āzijas iedvesmota ramen zupa ar olu nūdelēm, brokoļiem, zaļajām pupiņām un čili garšaugu eļļu - ātra, sildoša un pilna garšas!

Ielej katlā ūdeni, pieliec miso pastu un sojas mērci.
Pievieno brokoļu gabaliņus, zaļās pākšu pupiņas un olu nūdeles un vāri apmēram 3 minūtes.
Tad liec katlā pak choi un turpini karsēt vēl minūti.
Sadali zupu pa traukiem un pievieno uz pusēm pārgrieztas olas.
Paralēli pagatavo čili un garšaugu eļļu. Visas nepieciešamās sastāvdaļas liec bļodiņā un aplej ar karstu eļļu, samaisi un pievieno citrona sulu.
Pārlej čili eļļu olu nūdelēm un baudi siltu.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes