Riekstu šokolādes kraukšķmaizītes

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Riekstu šokolādes kraukšķmaizītes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kārtainā bezrauga mīkla Rimi
     200 g
  • Šokolādes un riekstu krēms Rimi
     3 ēdamk.
  • Malts kanēlis
     2 tējk.
  • Cukurs
     2 tējk.
  • Ola
     1 gabali

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gardas un kraukšķīgas maizītes ar riekstu šokolādes pildījumu.

Mīklas loksnēm pa vidu liek krēmu, malas apsmērē ar olu un pārloka gareni uz pusi.
Apsmērē ar olu arī miklas virsu.
Ar nazi mīklā iegriež dažus caurumus, lai gaisam būtu kur iziet.
Pārkaisa ar kanēli un cukuru.
Liek karstā gaisa fritierī cept 180 grādos 10 minūtes.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes