Sastāvdaļas
Rīsiem
-
Iepriekš pagatavots dārzeņu buljons1 Pēc garšas
-
Sīpols0.5 gabali
-
Puravs0.5 gabali
-
Arborio rīsi300 g
-
Sviests50 g
-
Citrona miza1 gabali
-
Citrona sula1 tējk.
-
Baltvīns80 g
-
Pētersīļi50 g
-
Kumīns, koriandrs un kurkuma1 Pēc garšas
Buljonam
-
Ūdens1 L
-
I love eco buljona kubiņi vai dārzeņi pēc izvēles2 gabali
-
Zaļumi1 bunte (-s)
Zivij
-
Ūdens500 ml
-
Sviests40 g
-
Pikšas fileja285 g
-
Lauru lapa1 gabali
-
Pētersīļi1 šķipsniņa (-s)
Pasniegšanai
-
Paipalu olas6 gabali
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Iedvesmojies restorāna cienīgām pusdienām ģimenes lokā ar krēmīgu zivs risotto. Risotto lielisko garšas buķeti papildinās novārītais buljons un pievienotais vīns. Šī būs ideāla recepte, ko izmēģināt pavasarīgai maltītei.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.