Rīsu biezputra bez piena
-
Gatavošana 1h
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
Putras rīsi150 g
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
-
Sviests1 ēdamk.
-
Kokosriekstu piens200 ml
-
Kanēļa standziņa1 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Rīsus ar 300 ml ūdens, sāli un sviestu vāri uz lēnas uguns zem vāka apmēram 10 minūtes.
Pievieno kokosriekstu pienu, kas sajaukts ar 300 ml ūdens, un ļauj putrai zem vāka uz lēnas uguns uzbriest saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma.
Pasniedz ar maltu kanēli.