Rīsu – kanēļa piens

  • Gatavošana 15min
  • Viegli
Rīsu – kanēļa piens
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

  • Rīsi
     100 g
  • Ūdens
     60 ml
  • Kanēļa standziņas
      2 gab.
  • Sāls
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rīsus blenderē kopā ar ūdeni, līdz rīsu graudi pilnībā sablenderēti, un tad izkāš caur sietu.

Kanēļa standziņas uzsilda uz pannas, tad pievieno izkāstajā pienā, lai ievelkas aptuveni 5 minūtes (var arī ilgāk) un ņem ārā.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Aperol Spritz

5min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Risotto ar pikšu

1h • Viegli