Rīsu nūdeles ar vistu un garnelēm saldskābajā mērcē

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Rīsu nūdeles ar vistu un garnelēm saldskābajā mērcē
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Rīsu nūdeles
     250 g
  • Garneles (atlaidinātas)
     250 g
  • Vistas fileja
     250 g
  • Milti
     0.5 ēdamk.
  • Kukurūzas ciete
     1 ēdamk.
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     3 ēdamk.
  • Saldēti šampinjoni
     100 g
  • Burkānu un zirnīšu maisījums
     150 g
  • Medus
     1 tējk.
  • Laima sula
     1 ēdamk.
  • Saldskābā wok mērce
     350 ml

Pārkaisīšanai

  • Sezama sēklas
     2 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Gardas Āzijas virtuves vēsmas tavā maltītē

Uzvāri ūdeni, aplej rīsu nūdeles un atstāj uzbriest.

Garneles un vistas fileju (sagrieztu gabaliņos) pārkaisi ar miltiem un kukurūzas cieti un apviļā no visām pusēm. Sakarsē vokpannu, ielej tajā eļļu un apcep garneles un vistas fileju zeltainu.

Pievieno šampinjonus un zirnīšu un burkānu maisījumu. Pievieno medu, laima sulu un ļauj nedaudz karamelizēties. Pielej wok mērci un uzvāri.

Pasniedz siltu kopā ar nūdelēm, pārkaisot ar sezama sēklām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes