Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Rīsu nūdeles250 g
-
Garneles (atlaidinātas)250 g
-
Vistas fileja250 g
-
Milti0.5 ēdamk.
-
Kukurūzas ciete1 ēdamk.
-
Vīnogu kauliņu eļļa3 ēdamk.
-
Saldēti šampinjoni100 g
-
Burkānu un zirnīšu maisījums150 g
-
Medus1 tējk.
-
Laima sula1 ēdamk.
-
Saldskābā wok mērce350 ml
Pārkaisīšanai
-
Sezama sēklas2 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Gardas Āzijas virtuves vēsmas tavā maltītē
Uzvāri ūdeni, aplej rīsu nūdeles un atstāj uzbriest.
Garneles un vistas fileju (sagrieztu gabaliņos) pārkaisi ar miltiem un kukurūzas cieti un apviļā no visām pusēm. Sakarsē vokpannu, ielej tajā eļļu un apcep garneles un vistas fileju zeltainu.
Pievieno šampinjonus un zirnīšu un burkānu maisījumu. Pievieno medu, laima sulu un ļauj nedaudz karamelizēties. Pielej wok mērci un uzvāri.
Pasniedz siltu kopā ar nūdelēm, pārkaisot ar sezama sēklām.