Sastāvdaļas
-
Rīsi Arborio200 g
-
Indijas riekstu dzēriens800 ml
-
Kanēlispēc garšas
-
Medus20 g
-
Saldētas ogaspasniegšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pusi rīsu liec blenderī un sablendē, lai tie ir vidēji rupji.
Liec katlā kopā ar pārējiem rīsiem un sastāvdaļām, izņemot ogas, un uzvāri.
Samazini karstumu un vāri uz nelielas liesmas, bieži apmaisot, kamēr gatavs (apmēram 30 minūtes).
Pasniedz ar saldētām ogām, kuras atkusīs uzreiz, jo saskarsies ar karstu pudiņu.