Rozmarīna un bazilika mērce

  • Gatavošana 1h 15min
  • Vidēji grūti
Rozmarīna un bazilika mērce
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Rozmarīns
     1 tējk.
  • Olīveļļa Extra Virgin
     100 ml
  • Ķiploki
     4 daiva (-s)
  • Baziliks
     4 ēdamk.
  • Graudu sinepes
     0.5 tējk.
  • Medus
     1 tējk.
  • Citrona sula
     1 ēdamk.
  • Jūras sals
      pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā lej eļļu, pievieno smalki sakapātu rozmarīnu un sautē uz mazas liesmas 15 minūtes, lai eļļa savelkas ar garšaugu garšu.
Atdzesē.
Ķiploku izspied caur ķiplokspiedi, smalki sakapā baziliku.
Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisi un atstāj un stundu, lai ievelkas.
Pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cūkgaļas burgers

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Pildīti tomāti

30min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Krāsainie vegāniskie burito

1h • Vidēji grūti