Rudens augļu kārtojums

  • Gatavošana 50min
  • Viegli
Rudens augļu kārtojums
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Kārtojums

  • Āboli
     2 gab.
  • Bumbieri
     2 gab.
  • Mango
     0.5 gab.
  • Smiltsērkšķu nektārs
     100 ml
  • Pistācijas
     50 g
  • Jogurts bez piedevām
     350 g

Cepumu drumstalas

  • Kokosriekstu eļļa
     40 ml
  • Kokosa cukurs
     50 g
  • Mandeļu milti
     70 g
  • Kakao
     1.5 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sajauc kokosa eļļu (istabas temperatūrā) ar cukuru, mandeļu miltiem un kakao. 

Liec atdzesēt saldētavā uz 10 minūtēm. 

Sakarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem un apcep mīklas drumstalas 10 minūtes. Atdzesē.
 

Paralēli nomizo ābolus, bumbierus un mango. Visu sagriez mazos kubiņos. 

Pārlej ar smiltsērkšķu nektāru un liec karsēt katliņā.
 

Karsē, līdz āboli kļūst mīksti, bet vēl neizjūk (6-10 min.). Atdzesē.
 

Sakapā pistācijas.
 

Desertu kārto kārtās: drumstalas, augļi, rieksti un jogurts. 

Veido, cik kārtas vēlies.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju vafeles

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti