Sastāvdaļas
Kārtojums
-
Āboli2 gab.
-
Bumbieri2 gab.
-
Mango0.5 gab.
-
Smiltsērkšķu nektārs100 ml
-
Pistācijas50 g
-
Jogurts bez piedevām350 g
Cepumu drumstalas
-
Kokosriekstu eļļa40 ml
-
Kokosa cukurs50 g
-
Mandeļu milti70 g
-
Kakao1.5 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sajauc kokosa eļļu (istabas temperatūrā) ar cukuru, mandeļu miltiem un kakao.
Liec atdzesēt saldētavā uz 10 minūtēm.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem un apcep mīklas drumstalas 10 minūtes. Atdzesē.
Paralēli nomizo ābolus, bumbierus un mango. Visu sagriez mazos kubiņos.
Pārlej ar smiltsērkšķu nektāru un liec karsēt katliņā.
Karsē, līdz āboli kļūst mīksti, bet vēl neizjūk (6-10 min.). Atdzesē.
Sakapā pistācijas.
Desertu kārto kārtās: drumstalas, augļi, rieksti un jogurts.
Veido, cik kārtas vēlies.