Rudzu miltu un banānu pankūkas

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Rudzu miltu un banānu pankūkas
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Banāns
     1 gab.
  • Ola
     1 gab.
  • Rudzu milti
     3 ēdamk.
  • Piens vai ūdens
      pēc nepieciešamības
  • Eļļa
      cepšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Saspaidi banānu ar dakšiņu, pievieno olu un sakul.

Tad iemaisi miltus un atstāj uz 5 minūtēm uzbriest.

Vēlreiz apmaisi, ja nepieciešams, pievieno šķidrumu, lai nedaudz atšķaidītu mīklu.

Tai jābūt biezai kā skābais krējums.

 

Cep kā jebkuru citu pankūku. 

Pasniedz ar iecienītākajām piedevām.

Līdzīgas receptes

Sparģeļu pīrāgs

50min • Viegli

Cāļa terīne ar olu

55min • Vidēji grūti

Kartupeļu ligzdiņas

20min • Viegli

Burkānu cepumi

20min • Viegli