Sakņu un baklažāna karijs ar pērļu kuskusu

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Sakņu un baklažāna karijs ar pērļu kuskusu
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Pērļu kuskuss
     140 g
  • Burkāns
     200 g
  • Selerijas sakne
     200 g
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Baklažāns
     1 gabali
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     50 ml
  • Karija pasta Mild Taste
     2 tējk.
  • Ūdens
     150 ml
  • Grieķu jogurts
     180 g
  • Brūnais cukurs
     1 ēdamk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri kuskusu, kā norādīts uz iepakojuma.

Sagriez seleriju, burkānu un baklažānu kubiņos. Pievieno sakapātu ķiploku, vīnogu kauliņu eļļu un sāli.

Visu samaisi un cep sakarsētā krāsnī 200 grādos 20 minūtes.

Izceptos dārzeņus ar eļļu liec pannā un sautē. 

Pievieno karija pastu, ūdeni un cukuru, nogriez uguni un liec klāt jogurtu.

Samaisi mērci un pasniedz uzreiz ar siltu kuskusu.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Cūkgaļas burgers

30min • Viegli