Sastāvdaļas
-
Pērļu kuskuss140 g
-
Burkāns200 g
-
Selerijas sakne200 g
-
Ķiploks3 daiva (-s)
-
Baklažāns1 gabali
-
Vīnogu kauliņu eļļa50 ml
-
Karija pasta Mild Taste2 tējk.
-
Ūdens150 ml
-
Grieķu jogurts180 g
-
Brūnais cukurs1 ēdamk.
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Novāri kuskusu, kā norādīts uz iepakojuma.
Sagriez seleriju, burkānu un baklažānu kubiņos. Pievieno sakapātu ķiploku, vīnogu kauliņu eļļu un sāli.
Visu samaisi un cep sakarsētā krāsnī 200 grādos 20 minūtes.
Izceptos dārzeņus ar eļļu liec pannā un sautē.
Pievieno karija pastu, ūdeni un cukuru, nogriez uguni un liec klāt jogurtu.
Samaisi mērci un pasniedz uzreiz ar siltu kuskusu.