Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Salātu karotītes6 gab.
-
Tīģergarneles6 gabali
-
Ķiploks1 daiva (-s)
-
Sālspēc garšas
-
Olīveļļagarneļu pārslacīšanai
-
Zaļumidekoram
-
Paipalu olas3 gab.
-
Melnie piparipēc garšas
Avokado salsa
-
Avokado1 gabali
-
Čili piparinaža gals
-
Citrona sula0.33 gab.
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pagatavo salsu: avokado un čili piparu sasmalcini, pievieno sāli, piparus, nedaudz olīveļļas un citronu sulas, visu samaisi.
Sālsūdenī 2 minūtes vāri paipalu olas.
Nolobi tās un pārgriez uz pusēm.
Tīģergarneles pārkaisi ar sāli un pipariem, pārslaki ar olīveļļu un ierīvē ar ķiploku.
Apcep olīveļļā vai grilē.
Nomazgā un nosusini salātu karotītes.
Tajās kārto avokado salsu, liec grilēto tīģergarneli un pusi paipalu olas.
Dekorē ar zaļumiem.