Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Salātu karotītes6 gab.
-
Vārītas bietes6 pusšķēlītes
-
Sālspēc garšas
-
Kazas siers6 pusšķēlītes
-
Brūnais cukurssiera apviļāšanai
-
Zaļumipēc garšas
-
Olīveļļabiešu apslacīšanai
-
Melnie piparipēc garšas
Siera krēms
-
Svaigais siers Rasa2 ēdamk.
-
Saldais krējums1 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pagatavo krēmu: svaigo sieru sakul ar saldo krējumu un garšvielām.
Vārītas bietes pārkaisi ar sāli, pipariem, pārslaki ar olīveļļu un apcep cepeškrāsnī.
Kazas sieru sagriez ripiņās, apviļā brūnajā cukurā un ar degli apdedzini, kamēr cukurs karamelizējas.
Nomazgā un nosusini salātu karotītes.
Tajās ar konditorejas maisiņu iepildi mazu piciņu siera krēma, liec apcepto bieti un karamelizēto kazas sieru.
Dekorē ar zaļumiem.