Saldā čili vista ar dārzeņiem
-
Gatavošana 10min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Pamatēdiens
-
Atkauloti vistas šķiņķi bez ādas200 g
-
Cukini0.5 gab.
-
Sarkanā paprika1 gab.
-
Sarkanais sīpols1 gab.
Mērce
-
Terijaki mērce ICA1 ēdamk.
-
Saldā čili mērce3 ēdamk.
-
Citrona sula70 ml
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Koriandra lapas1 bunte (-s)
Pasniegšanai
-
Olu nūdeles ICA150 g
-
Citrons0.5 gab.
-
Garšaugu eļļa2 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Vienkārša un ātri pagatavojama maltīte, izmantojot karstā gaisa grilu, kas garantē līdz pat 80% mazāku tauku saturu.
Vistas šķiņķus un dārzeņus sagriez nelielos gabalos.
Mērces sastāvdaļas sajauc un savieno ar vistu un dārzeņiem.
Visu liec karstā gaisa fritierī un cep 200 grādos 8 minūtes.
Paralēli novāri nūdeles kā norādīts uz iepakojuma.
Pasniedz nūdeles ar saldā čili vistu un dārzeņiem. Visam pārlej garšaugu eļļu un pievieno svaigo citrona sulu.