Saldā zemesriekstu Mocha

  • Gatavošana 10min
  • Viegli
Saldā zemesriekstu Mocha
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes

Sastāvdaļas

  • Dubultais espreso vai stipra kafija
     50 ml
  • Šokolādes un zemesriekstu krēms
     2 ēdamk.
  • Piens vai tā alternatīva
     250 ml
  • Putukrējums
      pēc garšas
  • Rīvēta šokolāde
      pēc garšas
  • Smalcināti zemesrieksti
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uzliec sildīties katliņu ar pienu, taču neuzvāri to – uzsildi līdz 70 grādiem.
Tikmēr pagatavo espreso vai stipru kafiju espreso automātā, mokas kanniņā vai franču presē.
Katliņā pienam pievieno šokolādes krēmu un kafiju un iemaisi visu, līdz krēms ir pilnībā izkusis.
Visu lej vismaz 350 ml lielā krūzē.
Pievieno putukrējumu, uzrīvē šokolādi un uzber sasmalcinātos zemesriekstus.

Līdzīgas receptes

Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Aperol Spritz

5min • Viegli
Raimonds Selga
Raimonda Selgas receptes