Saldējuma kūka ar musli un ogām

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Saldējuma kūka ar musli un ogām
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Mango saldējums Ekselence
     300 g
  • Ogu-vaniļas saldējums Ekselence
     300 g
  • Musli
     150 g
  • Dažādas ogas
     200 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Saldējuma kūka ar musli un ogām

Kūkas formu (18 x 18 cm) izklāj ar pergamentu un foliju tā, lai droši var kārtot saldējuma kārtas.
Pamatni nosedz ar musli.
Nedaudz pakausē saldējumu, lai tas būtu ar karoti viegli kārtojams formā.
Kārto tā, lai saglabājas skaists krāsu kontrasts.
Nolīdzini virsmu, sasaldē un pasniedzot garnē ar ogām.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes