Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Saldie graudaugu cepumi
-
Gatavošana 55min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Pekanrieksti185 g
-
Mandeles100 g
-
Kokosriekstu skaidiņas100 g
-
Ķirbju sēklas90 g
-
Auzu pārslas45 g
-
Sāls1 Tējkarotes
-
Kokosriekstu eļļa3 ēdamk.
-
Olas baltumi2 gab.
-
Cukurs130 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzsilda krāsni līdz 160°C.
Uz cepampannas liek rupji sakapātus riekstus, kokosriekstu skaidiņas, ķirbju sēklas, auzu pārslas.
Pārlej ar kokosriekstu eļļu un pārber ar sāli.
Liek krāsnī cepties uz 10-12 min. Ļauj atdzist.
Bļodā ar rokas putojamo slotiņu kuļ olas baltumus.
Lēnām pievieno cukuru un puto, līdz ir ķepīga, vienmērīga balta masa.
Ber iekšā riekstu maisījumu un kārtīgi samaisa.
Uz pannas pārklātas ar cepampapīru liek apaļas formas no masas.
Liek cepties uz 15-20 min.
Cepumiem ļauj atdzist, lai tie nedaudz sacietē.