Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Sāļie siera radziņi ar alus sīpolu mērci
-
Gatavošana 40min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Cepumi
-
Siers200 g
-
Sviests200 g
-
Milti200 g
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
-
Ķimenes1 ēdamk.
Alus mērce
-
Sviests2 ēdamk.
-
Sīpols600 g
-
Alus Porteris230 ml
-
Krēmsiers240 g
-
Skābais krējums240 g
-
Sāls0.5 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 30 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodā ber miltus, pievieno sāli, ķimenes un samaisa.
Sviestu pa vienai karotei iemaisa miltos, pievieno sarīvētu sieru un ar rokām samīca, līdz visas sastāvdaļas sajaukušās.
Mīklu starp plaukstām izrullē desiņā un ar pirkstiem izveido ieapaļu vai kliņģeru formu.
Cepumus kārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep 190°C sakarsētā cepeškrāsnī 15-20 min.
Tikmēr pannā izkausē sviestu un cep smalki sakapātus sīpolus, līdz tie ir zeltaini brūni. Pievieno alu un sautē, līdz šķidrums ir izgarojis. Noņem no plīts un ļauj atdzist.
Tad bļodā sajauc sīpolu masu ar krējumu, krēmsieru, sāli un pipariem un kārtīgi samaisa.
Cepumus atdzesē un pasniedz ar mērci.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.
Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.