Sarkanā karija kokosa zupa
-
Gatavošana 30min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Sēnes150 g
-
Vārītas tīģergarneles150 g
-
Sojas pupiņas100 g
-
Kūpināta foreles fileja Rimi2 šķēlīte (-s)
-
Kokosriekstu piens Rimi Planet400 ml
-
Vistas buljons1 L
-
Citronzāle40 g
-
Ingvers40 g
-
Olīveļļa2 ēdamk.
-
Zivju mērce ICA1 ēdamk.
-
Brūnais cukurs1 ēdamk.
-
Sarkanā karija pasta ICA2 tējk.
-
Laima sula1 gab.
-
Koriandrsdekorēšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katlā ielej olīveļļu, pievieno sagrieztas sēnes un apcep.
Pievieno citronzāli un smalki sakapātu ingveru, visu kārtīgi samaisa.
Apceptajām sēnēm pievieno sarkanā karija pastu un vistas buljonu, mazliet pavāra.
Katlā pievieno zivju mērci un vienu iepakojumu kokosriekstu piena.
Zupai pievieno brūno cukuru, laima sulu.
Pievieno sojas pupiņas, kūpinātu foreles fileju un vārītas tīģergarneles.
Lej šķīvjos, pasniedz ar koriandru.