Šašlika pasta

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Šašlika pasta

Sastāvdaļas

  • Šašliks
     600 g
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Pasta
     500 g
  • Olīveļļa
     50 ml
  • Sāls
      pēc garšas
  • Zaļie zirnīši
     2 sauja (-s)
  • Jāņu siers
     300 g
  • Sidrs
     1 glāze (-s)
  • Tomātu pasta
     520 g
  • Baziliks
     3 bunte (-s)

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šašlika pasta

Sīpolu sagriez smalkos kubiņos.
Uz pannas apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi, pievieno sāli pēc garšas.
Sagriez iepriekš izceptu šašliku un sieru lielos kubos.
Gaļu pievieno sīpoliem un pielej sidru.
Paralēli novāri pastu pēc instrukcijas.
Gaļai pievieno tomātu pastu.
Mērcei pievieno zaļos zirnīšu un jāņu sieru, pastu.
Dekorē ar baziliku.

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Alkohola dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli