Sastāvdaļas
-
Vīnogu kauliņu eļļa2 ēdamk.
-
Tomāti savā sulā gabaliņos800 g
-
Konservētās baltās pupiņas (nokāstas)200 g
-
Oregano0.25 tējk.
-
Fenheļa sēklas0.25 tējk.
-
Siers Mozzarella Buffalo2 gab.
-
Olas6 gab.
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pannā sakarsē 1 ēd. k. vīnogu kauliņu eļļas, pievieno tomātus (gabaliņos), garšaugus un sautē uz vidējas liesmas apmēram 4 minūtes.
Tikmēr atsevišķi sakarsē citu pannu, ielej 1/2 ēd. k. vīnogu kauliņu eļļas un izcep četras olas (ja pannas izmērs atļauj) uz vidējas liesmas, līdz apakša kraukšķīga un dzeltenums mīksts.
Tikmēr pie tomātiem iesit atlikušās olas, iemaisi un cep uz vidējas liesmas maisot, līdz ola sāk sarecēt.
Pievieno sāli un piparus.
Ēdiens ir gatavs, kad ola sarecējusi.
Pasniedz pannā, virsū liekot olas un mocarellu.