Sastāvdaļas
-
Liellopa karbonāde200 g
-
Rapšu eļļa60 ml
-
Dažādas pupiņas (izmērcētas uz nakti)300 g
-
Burkāns (sagriezts kubiņos)1 gab.
-
Sīpols (sagriezts kubiņos)1 gab.
-
Kartupeļi (sagriezti kubiņos)3 gab.
-
Ķimenes1
-
Ķiploks (sakapāts)4 daiva (-s)
-
Tomātu pasta2 ēdamk.
-
Cukurs1 tējk.
-
Rozmarīna zariņi2 gab.
-
Timiāna zariņi4 gab.
-
Liellopa gaļas buljons500 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sautējums “podiņā”