Sēņu sautējums ar pastinaku biezeni

  • Gatavošana 1h
  • Vidēji grūti
Sēņu sautējums ar pastinaku biezeni
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

Sēņu sautējumam

  • Sēņu maisījums Selection by Rimi
     500 g
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Marinēti vai sālīti gurķīši
     3 gab.
  • Tomātu pasta
     2 ēdamk.
  • Kviešu milti
     1 ēdamk.
  • Sēņu buljons
     200 ml
  • Lociņi
     1 bunte (-s)
  • Sāls un pipari
      Pēc garšas

Pastinaku biezenim

  • Pastinaks
     500 g
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Kokosriekstu piens Rimi Planet
     200 ml
  • Timiāns
     1 bunte (-s)
  • Sāls un pipari
      Pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sagriez smalkākos gabalos pastinaku un liec katlā.
Pievieno visas pārējās sastāvdaļas un vāri uz lēnas uguns, līdz pastinaks mīksts.
Izņem timiāna zariņus un pārējo sablendē. Pievieno sāli un piparus pēc garšas
Smalki sagriez sēnes, sīpolu, ķiplokus un gurķus.

Cep sēnes pannā, līdz tās vietām brūnas, tad pievieno sīpolus, ķiplokus un gurķus. Visu sautē 3–5 minūtes

Pieber sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz ar pastinaku biezeni un svaigiem lociņiem,

Līdzīgas receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes