Sēņu un ziedkāpostu biezeņzupa ar sojas pupiņām
-
Gatavošana 30min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Šampinjoni500 g
-
Ziedkāposti400 g
-
Kartupeļi200 g
-
Puravs120 g
-
Ķiploks30 g
-
Buljons dārzeņu300 ml
-
Piens Marge (0,5%)300 ml
-
Vīnogu kauliņu eļļa30 ml
-
Sojas pupiņas ICA120 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sagriez šampinjonus ķiploku un puravu mazākos gabalos.
Notīri kartupeļus un sagriez.
Atlaidini ziedkāpostus.
Vīnogu kauliņu eļļā apcep puravus ar ķiplokiem.
Pievieno šampinjonus un apcep.
Liec klāt kartupeļus un ziedkāpostus.
Pielej buljonu un pienu.
Liec vārīties uz mērena siltuma līdz visi dārzeņi mīksti.
Samal biezeņzupā un atkārtoti uzkarsē.
Pa to laiku attīri sojas pupiņas un uzsildi verdošā ūdenī.
Pasniedz biezeņzupu ar sojas pupiņām, tās piešķirs zupai gan konsistenci, gan patīkamu svaigumu.