Sastāvdaļas
Nagetiem
-
Sviests75 g
-
Milti75 g
-
Piens600 ml
-
Olas3 gabali
-
Siers Emental250 g
-
Olas3 gabali
-
Milti140 g
-
Rīvmaize140 g
-
EļļaFritēšanai
-
Sāls- un pipariPēc garšas
-
Muskatrieksts1 šķipsniņa (-s)
Mērcei
-
Olīveļļa1 ēdamk.
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Sarkanā paprika1 gabali
-
Čili pipars0.5 gabali
-
Sarkanie tomāti400 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Mērcei
Blanšē tomātus, iegriežot pamatnē krustiņus, aplejot ar verdošu ūdeni un pēc 5 minūtēm novelkot ādu,
Nageti
Izkausē pannā sviestu, pievieno miltus un apcep 1 minūti.