Siltais rudens ogu morss

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Siltais rudens ogu morss

Sastāvdaļas

  • Upeņu sula
     150 ml
  • Dzērvenes
     1 sauja (-s)
  • Laims
     1 gab.
  • Kardamons
     3 gab.
  • Dateles Selection by Rimi
      8 gab.
  • Ūdens
     300 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Mmm, lai silti!

Laimu sagriez šķēlītēs. Datelēm izņem kauliņus. Visas sastāvdaļas liec katliņā un uzsildi, lai dateles atdod siltumu un kardamons, laims un dzērvenes savelkas sulā. Pasniedz siltu.

Līdzīgas receptes

Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Karstvīna Margarita

5min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju biskvīts ar kapučīno krēmu

1h 10min • Vidēji grūti