Sastāvdaļas
-
Kale lapu kāposti3 gab.
-
Sviesta ķirbis300 g
-
Indijas rieksti100 g
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Sezama sēklas1 ēdamk.
-
Rapšu eļļa50 ml
-
Kazas siera Chevres60 g
-
Sviests20 g
-
Citronspēc garšas
-
Lēcas70 g
-
Čili piparspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Novāri lēcas, sagriez ķirbi gabaliņos, sakapā ķiploku un sasildi to kopā ar eļļu un sviestu
Pievieno ķirbja gabaliņus un sautē, līdz tie kļūst mīksti.
Pievieno kale lapas, Indijas riekstus un sezama sēklas, tad samaisi ar lēcām, sāli pēc garšas un citrona sulu.
Pasniedz siltu ar kazas sieru un čili pēc garšas.