Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Siltie kvinojas salāti
-
Gatavošana 55min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Kvinoja140 g
-
Saldais kartupelis1 gab.
-
Olīveļļa2 ēdamk.
-
Turku zirņi200 g
-
Olīveļļacepšanai
-
Paprikas pulveris2 tējk.
-
Karijs1 tējk.
-
Sālspēc garšas
-
Piparipēc garšas
-
Avokado1 gabali
-
Redīsu dīgsti2 šķipsniņa (-s)
-
Ķiršu tomāti12 gab.
-
Citrona sula0.5 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Vadoties pēc norādēm uz iepakojuma, novāra kvinoju un liek atdzesēties
Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru un uzsilda krāsni līdz 180 grādiem
Saldo kartupeli sagriež vidēji lielos gabalos, liek uz sagatavotās cepešpannas, apslaka ar olīveļļu un pārber ar sāli un pipariem
Cep 35 minūtes vai līdz kartupelis ir mīksts
Noskalo turku zirņus un pēc tam tos nosusina
Pannā uzkarsē olīveļļu un ber turku zirņus, pievieno paprikas pulveri un kariju
Cep, līdz turku zirņi kļuvuši zeltaini brūni un nedaudz kraukšķīgi
Lielā bļodā ber kvinoju, izcepto saldo kartupeli, turku zirņus, pievieno sagrieztu avokado, uz pusēm pārgrieztus tomātus un redīsu dīgstus
Pa virsu uzspiež citrona sulu
Visu kārtīgi samaisa un pasniedz