Siltie kvinojas salāti

  • Gatavošana 55min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Kvinoja
     140 g
  • Saldais kartupelis
     1 gab.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Turku zirņi
     200 g
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Paprikas pulveris
     2 tējk.
  • Karijs
     1 tējk.
  • Sāls
      pēc garšas
  • Pipari
      pēc garšas
  • Avokado
     1 gabali
  • Redīsu dīgsti
     2 šķipsniņa (-s)
  • Ķiršu tomāti
      12 gab.
  • Citrona sula
     0.5 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vadoties pēc norādēm uz iepakojuma, novāra kvinoju un liek atdzesēties

 

Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru un uzsilda krāsni līdz 180 grādiem

 

Saldo kartupeli sagriež vidēji lielos gabalos, liek uz sagatavotās cepešpannas, apslaka ar olīveļļu un pārber ar sāli un pipariem

 

Cep 35 minūtes vai līdz kartupelis ir mīksts

 

Noskalo turku zirņus un pēc tam tos nosusina

 

Pannā uzkarsē olīveļļu un ber turku zirņus, pievieno paprikas pulveri un kariju 

 

Cep, līdz turku zirņi kļuvuši zeltaini brūni un nedaudz kraukšķīgi

 

Lielā bļodā ber kvinoju, izcepto saldo kartupeli, turku zirņus, pievieno sagrieztu avokado, uz pusēm pārgrieztus tomātus un redīsu dīgstus

 

Pa virsu uzspiež citrona sulu

 

Visu kārtīgi samaisa un pasniedz

Līdzīgas receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti