Singapūras nūdeļu wok

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Singapūras nūdeļu wok
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Singapūras nūdeles ar garnelēm un vistu
     500 g
  • Atlaidinātas vārītas tīģergarneles
      10 gab.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Grauzdētas sezama sēklas
     2 ēdamk.
  • Čili mērce
     2 ēdamk.
  • Terijaki mērce ar sezama sēklām
     4 ēdamk.
  • Pakčoja lapas
      6 gab.
  • Loki
      pārkaisīšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Singapūras nūdeļu wok

Pārkaisi garnelēm nedaudz sāls un apcep uz pannas karstā eļļā 2 minūtes.
Pievieno atlaidinātas Singapūras nūdeles ar piedevām, mērces, sezama sēklas un cep aptuveni 5–8 minūtes.
Pasniedz, pārkaisot sezama sēklas un lociņus.

Līdzīgas receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes