Singapūras nūdeļu wok

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Singapūras nūdeļu wok
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Singapūras nūdeles ar garnelēm un vistu
     500 g
  • Atlaidinātas vārītas tīģergarneles
      10 gab.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Grauzdētas sezama sēklas
     2 ēdamk.
  • Čili mērce
     2 ēdamk.
  • Terijaki mērce ar sezama sēklām
     4 ēdamk.
  • Pakčoja lapas
      6 gab.
  • Loki
      pārkaisīšanai

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Singapūras nūdeļu wok

Pārkaisi garnelēm nedaudz sāls un apcep uz pannas karstā eļļā 2 minūtes.
Pievieno atlaidinātas Singapūras nūdeles ar piedevām, mērces, sezama sēklas un cep aptuveni 5–8 minūtes.
Pasniedz, pārkaisot sezama sēklas un lociņus.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Dārzeņu ramen

1h • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes