Slapjais Džo

  • Gatavošana 30min
  • Viegli
Slapjais Džo
Edgars Sanders
Edagara Sandera receptes

Sastāvdaļas

  • Augu izcelsmes maltā masa Beyond Meat
     300 g
  • Zaļā paprika
     0.5 gab.
  • Sīpols
     0.5 gab.
  • Ķiploks
     3 daiva (-s)
  • Čili pārslas
     1 tējk.
  • Tomātu pasta
     1 ēdamk.
  • Kečups
     3 ēdamk.
  • Ūdens
     50 ml
  • Brūnais cukurs
     1 ēdamk.
  • Vusteršīras mērce
     1 ēdamk.
  • Burgeru maizītes
     4 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Slapjais Džo vegānu un veģetārais ēdiens

Uzkarsē pannā nedaudz eļļas un liec cepties Beyond Meat gaļu, līdz tā vietām brūna.
Pārliec smalkā sietā, lai notek liekais šķidrums, ja tāds ir.

Tajā pašā pannā liec cepties papriku (sagrieztu smalkos kubiņos) un sīpolus (sagrieztu smalkos kubiņos), līdz tie mīksti.

Pievieno ķiplokus (smalki sarīvētus), čili pārslas un turpini cept 1–2 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

Tad liec klāt gaļu, tomātu pastu un visu kārtīgi samaisi.
Pievieno visas pārējās sastāvdaļas un sautē uz lēnas uguns, līdz liela daļa šķidruma iztvaikojusi un masa sabiezējusi.
Pievieno sāli pēc garšas.
Pasniedz ar burgeru maizītēm.

Līdzīgas receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes