Slinkā Dutch baby brīvdienu pankūka
-
Gatavošana 30min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Olas4 gab.
-
Cukurs50 g
-
Sāls0.5 tējk.
-
Pilnpiens120 ml
-
Milti240 g
-
Sviests50 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Dutch baby pankūka slinkām brokastīm! Pankūka tiek cepta cepeškrāsnī, tāpēc nevienam nav jāstāv pie plīts, lai ceptu kaudzi ar pankūkām. Karaliskā pankūka izskatās un smaržo satriecoši un aizņem pavisam maz laika.
Blenderī samaļ olas, cukuru, sāli, pienu un miltus. Atstāj atpūsties uz 15 minūtēm.
Sakarsētā (220 grādi) cepeškrāsnī uz 15 minūtēm liec karsēties trauku, kurā cepsi pankūku.
Izņem trauku no cepeškrāsns, liec traukā sviesta piciņu līdz tā izkūst.
Lej iekšā pankūku mīklu un liec atpakaļ cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm līdz malas zeltaini brūnas.