Šnicelburgers
-
Gatavošana 35min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Malta cūkgaļa Rimi300 g
-
Kārtainā rauga mīkla300 g
-
Ola1 gab.
-
Skābēti kāposti80 g
-
Rīvmaize40 g
-
Majonēze50 g
-
Sinepes10 g
-
Sīpols1 gab.
-
Citrona sula1 ēdamk.
-
Rīvētais cietais siers Rimi10 g
-
Sāls, pipari, cukurspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ja vēlies apēst ko piepildošu un negribas ilgi darboties virtuvē, pamēģini pagatavot sātīgo šnicelburgeru. Tas ir ārkārtīgi gards un sulīgs!
Ņem divas kārtainās mīklas strēmeles un katru pārgriez uz pusēm gareniski. Saputo olu un ar to nosmērē mīklas plāksnes. Divas mīklas plāksnes sarullē kopā, izveidojot garenu līniju un saritini rullītī.
Sajauc malto cūkgaļu ar rīvētu sieru, vienu olu, sāli, pipariem un rīvmaizes. Izveido divas vienāda lieluma kotletes. Sagatavotās kotletes apviļā atlikušajā rīvmaizē. Kotletes cep uz pannas vai cepeškrāsnī, līdz tās ir pilnībā gatavas.
Izņem maizītes no formas un pārgriez uz pusēm, izveidojot augšu un apakšu. Uz maizītes pamatnes kārto: skābētus kāpostus, kotleti, mērcīti un marinētos sīpolus. Uzliec virsū maizītes augšējo daļu.