Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Šokolādes bezē torte
-
Gatavošana 6h 30min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Torte
-
Olu baltumi9 gab.
-
Cukurs360 g
-
Lazdu rieksti100 g
Pildījums
-
Tumšā šokolāde300 g
-
Saldais krējums150 g
-
Sviests150 g
-
Cukurs100 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Olu baltumus (istabas temperatūrā) kopā ar cukuru puto 10 min.
Tad iecilā sadrupinātus lazdu riekstus.
Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru, liek virsū masu, veidojot riņķus (kopā jāizveido 3 gab).
Cep krāsnī 150 grādos 2 stundas, līdz pamatnes ir izcepušās sausas.
Uzsilda saldo krējumu ar cukuru.
Sadrupina šokolādi, lēnām pievieno saldo krējumu un maisa, tad pievieno sviestu.
Sāk kārtot kūku, atstājot skaistāko pamatni kā pēdējo.
Liek pirmo pamatni, to apsmērē ar krēma kārtu, tad liek otro pamatni, ko arī apsmērē ar krēmu.
Liek trešo pamatni, ko dekorē ar atlikušo krēmu un lazdu riekstiem.