Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Šokolādes braunijs
-
Gatavošana 40min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Tumšā šokolāde140 g
-
Sviests115 g
-
Kakao pulveris15 g
-
Cukurs200 g
-
Olas3 gab.
-
Milti95 g
-
Šķīstošā kafija1 tējk.
-
Vaniļas ekstrakts1 Tējkarotes
-
Piena šokolāde125 g
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 9 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Gardākais šokolādes braunijs, kādu esam ēduši!
Uzsilda krāsni līdz 180°C. Kamēr krāsns silst, iesviesto cepampannu. Pārklāj pannu ar cepampapīru un arī to iesmērē ar sviestu.
Kausē šokolādi un sviestu ūdens peldē. Noņem no uguns, pievieno kakao pūderi un cukuru, kārtīgi samaisa.
Pievieno vaniļas ekstraktu un šķīstošo kafiju, iemaisa kārtīgi ar rokas putojamo slotiņu. Nākamais solis ir olu pievienošana - turpinot maisīt, pievieno pa 1 olai.
Pievieno miltus, sāli un piena šokolādes gabaliņus, iemaisa ar lāpstiņu.
Lej mīklu sagatavotā pannā. Izlīdzina un cep 25 minūtes.
Izņem no krāsns, pārkaisa ar sāls pārslām un ļauj atdzist.