Šokolādes cepumi

  • Gatavošana 30min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Kviešu milti
     200 g
  • Sāls
     1 tējk.
  • Cepamais pulveris
     0.25 tējk.
  • Sviests
     170 g
  • Tumši brūnais cukurs
     200 g
  • Cukurs
     50 g
  • Ola
     1 gab.
  • Olu dzeltenumi
     2 gab.
  • Vaniļas cukurs
     2 tējk.
  • Tumšā šokolāde
     170 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 16 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šokolādes cepumi

Bļodā sajauc miltus ar sāli un cepamo pulveri.
110 g sviesta kausē nelielā katliņā, līdz tas ir izkusis un sāk brūnēt.
Mazliet atdzesē un pievieno kubiņos sagrieztu atlikušo sviestu (60g).
Kad sviests ir izkusis, pievieno abu veidu cukurus un vaniļas cukuru, un visu puto līdz cukurs ir izkusis.
Pievieno olas un olu dzeltenumus un atkal visu saputo.
Iemaisi sausās sastāvdaļas.
Beigās pievieno gabaliņos sakapātu tumšo šokolādi.
No mīklas veido vienāda izmēra bumbiņas un liec uz cepamā papīra.
Cep 8-10 minūtes 190°C, kamēr cepumi ir zeltaini brūni.
Atdzesē un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Mocarellas acu āboli

5min • Viegli