Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Šokolādes-cukīni kēkss
-
Gatavošana 1h
-
Viegli
Sastāvdaļas
Kēkss
-
Sviests120 g
-
Cukurs100 g
-
Brūnais cukurs50 g
-
Olas2 gab.
-
Milti200 g
-
Cukīni (sarīvēti)200 g
-
Kakao pulveris50 g
-
Tumšā šokolāde100 g
-
Cepamais pulveris1 tējk.
-
Soda0.5 tējk.
-
Sāls0.5 tējk.
Dekors
-
Tumšā šokolāde50 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 5 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodā liek mīkstu sviestu, pieber cukuru, brūno cukuru un puto, kamēr cukurs ir izkusis.
Pa vienai klāt ieputo olu.
Pievieno miltus, kakao pulveri, cepamo pulveri, sodu, sāli un samaisa.
Iemaisa sarīvētu cukīni un sasmalcinātu tumšo šokolādi.
Cepamajā formā ieklāj cepamo papīru un lej mīklu.
Pārkaisa ar sadrupinātu šokolādi.
Liek cepties 190 °C uzkarsētā krāsnī 35–40 min. vai, kamēr mīkla ir izcepusies un nelīp pie irbulīša.
Atdzesē.
Pasniedz ar saldējumu.