Šokolādes konfektes

  • Gatavošana 2h
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Tumšā šokolāde
     200 g
  • Auksti spiesta kokosriekstu eļļa
     1 ēdamk.

Pildījumam

  • Iebiezināts vārītais krēms ar cukuru
     80 g
  • Mandeļu krēms Selection by Rimi
     80 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ja aizmirsi nopirkt šokolādes konfektes, bet gribas kaut ko saldu, pagatavo tās pats! Šokolāde, iebiezinātais un mandeļu krēms - perfekts salikums saldumu mīļotājiem.

Ūdens tvaika peldē izkausē šokolādi ar kokosriekstu eļļu un lej lateksa vai cita materiāla konfekšu pagatavošanas formā. Atdzesē ledusskapī, līdz šokolāde sastingusi.
Sastingušās šokolādes iedobēs pildi nelielu daudzumu mandeļu krēma un iebiezinātā vārītā krēma. Pārlej pāri izkausētu šokolādi, nolīdzini un liec formiņu ar konfektēm atdzesēties pilnībā.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zaķmaizītes

30min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kanēļburkāni

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Kanēļa pīne

20min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Limoncello tiramisu

25min • Viegli

Olu krēms ar ogām

20min • Viegli