Šokolādes ola pildīta ar jogurtu un mango

  • Gatavošana 4h
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

Šokolādes čaumala

  • Šokolāde (pēc izvēles)
     200 g

Pildījums

  • Jogurts bez piedevām
     160 g
  • Saldais krējums
     150 g
  • Pūdercukurs
     50 g
  • Želatīns
     10 g
  • Citrons
     1 gabali

Dzeltenums

  • Nogatavināts mango
     1 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Šokolādes ola pildīta ar putotu jogurtu gaisīgumam un mango svaigumam! Skaistās šokolādes olas papildinās košo Lieldienu galdu. Pamēģini arī Tu un pārsteidz savu ģimeni un draugus.

Izkausē šokolādi ūdens tvaika peldē.
Lej formiņās, lieko šokolādi nolej. Liec atdzesēties ledusskapī.

Kad šokolāde sastingusi, izņem no formas un pildi nākamās.

Sagatavo krēmu. Izspied citrona sulu un pieber želatīnu. Uzbriedini 3-5 minūtes.
Viegli saputo saldo krējumu ar pūdercukuru un šķipsniņu sāls.
Sasildi želatīnu, lai tas kļūst dzidrs. Pievieno jogurtam, tad jogurtu krējumam.
Samaisi un lej šokolādes formiņās.
Atdzesē līdz krēms sastindzis. 2-3 h.
Mango samal krēmīgā biezenī.
Gatavām olām izgreb vidū apaļu caurumu, tajā iepildod mango biezeni.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Laima tarte

2h • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Šokolādes konfektes

2h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Ķirbju biskvīts ar kapučīno krēmu

1h 10min • Vidēji grūti