Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Šokolādes tarte ar ogām
-
Gatavošana 4h
-
Viegli
Sastāvdaļas
Pamatne
-
Oreo cepumi2 gab.
-
Tumšā šokolāde50 g
-
Sviests50 g
-
Sāls0.5 Tējkarotes
Pildījums
-
Tumšā šokolāde100 g
-
Kukurūzas milti25 g
-
Piens4 ēdamk.
-
Saldais krējums500 g
-
Kakao50 g
-
Maltā kafija2 tējk.
-
Cukurs75 g
-
Vaniļas cukurs1 tējk.
-
Olīveļļa2 tējk.
-
Sāls1 tējk.
Dekors
-
Mellenespēc garšas
-
Zemenespēc garšas
-
Kazenespēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Blenderī liek 28 Oreo cepumus un šokolādi.
Pievieno sviestu (istabas temperatūrā), sāli un blenderē, līdz izveidojusies vienmērīga masa.
Masu liek tartes formā un pieblietē pie pamatnes un maliņām.
Sasmalcina tumšo šokolādi.
Atsevišķā bļodiņā samaisa pienu ar kukurūzas miltiem.
Katliņā lej saldo krējumu.
Pievieno kakao, kafiju, cukuru, vaniļas cukuru un sāli.
Tad pievieno šokolādi un olīveļļu.
Liek uz lēnas uguns un karsē, līdz šokolāde izkususi.
Noņem no uguns.
Pievieno kukurūzas miltu un piena maisījumu.
Tad, nemitīgi maisot, uzgriež atpakaļ uguni un karsē apmēram 10 min, līdz masa ir sabiezējusi.
Noņem no uguns un pārlej bļodiņā.
Cepamo papīru saburza, saslapina un pārliek pāri masai bļodā, lai neveidojas kārtiņa.
Kad masa ir atdzisusi, to lej sagatavotajā tartes formiņā.
Liek ledusskapī uz 3-4h.
Dekorē ar ogām.