Šokolādes trifeles

  • Gatavošana 12h
  • Viegli
Šokolādes trifeles
Mārtiņš Sirmais
Mārtiņa Sirmā receptes

Sastāvdaļas

Šokolādes trifeles

  • Sviests
     200 g
  • Tumšā šokolāde
     200 g
  • Saldais krējums
     200 g
  • Kardamons
      pēc garšas

Idejas panējumam

  • Kakao
      pēc garšas
  • Kokosriekstu skaidiņas
      pēc garšas
  • Šokolādes skaidiņas
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katliņā liec sviestu, šokolādi un saldo krējumu, kardamona pulveri.

Uz nelielas uguns, apmaisot, visu sildi līdz vienmērīgai konsistencei.

Pārliec vēsā bļodā un nedaudz atdzesē, tad liec saldētavā uz nakti.

Ar karoti ņem sastingušo šokolādi un uzmanīgi ar rokām saveļ bumbiņās, tad tās panē pēc savas vēlmes.

Vēlams vēl ieliec ledusskapī, lai sastingst.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes