Sastāvdaļas
Šokolādes trifeles
-
Sviests200 g
-
Tumšā šokolāde200 g
-
Saldais krējums200 g
-
Kardamonspēc garšas
Idejas panējumam
-
Kakaopēc garšas
-
Kokosriekstu skaidiņaspēc garšas
-
Šokolādes skaidiņaspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katliņā liec sviestu, šokolādi un saldo krējumu, kardamona pulveri.
Uz nelielas uguns, apmaisot, visu sildi līdz vienmērīgai konsistencei.
Pārliec vēsā bļodā un nedaudz atdzesē, tad liec saldētavā uz nakti.
Ar karoti ņem sastingušo šokolādi un uzmanīgi ar rokām saveļ bumbiņās, tad tās panē pēc savas vēlmes.
Vēlams vēl ieliec ledusskapī, lai sastingst.