Sastāvdaļas
-
Nevārītas tīģergarneles500 g
-
Spageti makaroni250 g
-
Ķiploks6 daiva (-s)
-
Olīveļļa100 g
-
Sviests100 g
-
Čili pārslas0.5 ēdamk.
-
Sālspēc garšas
-
Citrons1 gab.
-
Pētersīļi1 bunte (-s)
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Garšīga un aromātiska pasta ar sulīgām garnelēm, ķiplokiem, čili un svaigiem pētersīļiem - perfekts ēdiens jebkurai dienai!
Attīri garneles no čaulas un liec cepamtraukā vienā kārtā.
Pievieno tās katlā ar spageti un pataupīto ūdeni, uzkarsē un iemaisi pētersīļus.