Spinātu salāti ar kraukšķīgo bekonu un mandarīniem
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Salāti
-
Bekons250 g
-
Spināti70 g
-
Mandarīni2 gab.
-
Sarkanā paprika1 gab.
-
Granātābols1 gab.
Mērce
-
Laims1 gab.
-
Mango0.5 gab.
-
Olīveļļa30 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Cepeškrāsnī vai uz pannas apcep bekonu, līdz tas kļuvis kraukšķīgs.
Izveido mērci: mango mīkstumu sablenderē kopā ar laima sulu un olīveļļu.
Gatavo salātus: jauc spinātus, paprikas gabaliņus un mandarīnu šķēlītes.
Pievieno kraukšķīgo bekonu.
Pasniedzot pārber ar granātābola sēklām un pārlej ar mango mērci.
Ieteikums: Lai atdalītu granātābola sēkliņas, augli pārgriez uz pusēm, pārgriezto pusi pavērs pret bļodu. Sitot pa granātābola mizu ar karoti, izbirdini sēkliņas bļodā.