Steika salāti

  • Gatavošana 25min
  • Vidēji grūti

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Steiks
     450 g
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Pipari
     0.5 tējk.
  • Olīveļļa
     3 ēdamk.
  • Olīveļļa
      cepšanai
  • Sarkanvīna etiķis
     2 ēdamk.
  • Rukola
     50 g
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Svaigs baziliks
      3 zariņi
  • Krāsaini tomāti
     300 g
  • Gurķis
     1 gab.
  • Bagete (grauzdēta
     1 gabali

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Pannā uzkarsē eļļu.
Steiku no abām pusēm iezied ar ¼ sāli un ¼ pipariem, un cep 3-4 minūtes no katras puses vai līdz vēlamajai gatavības pakāpei.
Uz griežamā dēlīša 5 minūtes atpūtini un sagriez plānās šķēlēs.
Mazā bļodiņā liec ¼ sāli, ¼ piparus, olīveļļu un etiķi.
Visu samaisi.
Lielā bļodā liec rukolu, sagrieztu sīpolu, baziliku, gabaliņos sagrieztus tomātus un gurķi.
Pārlej ar pagatavoto mērci un visu kārtīgi samaisi.
Pievieno steika šķēles un grauzdētas maizes kubiņus.
Visu apmaisi un atstāj uz 10 minūtēm ievilkties.
Pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes