Sastāvdaļas
-
Palija700 g
-
Sāls1 kg
-
Olas baltums3 gab.
-
Sviests2 ēdamk.
-
Timiāns2 zariņi
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sāls garoza, cepot ēdienu cepeškrāsnī, palīdz saglabāt tā sulīgumu. Izmēģini!
Sakarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu.
Olas baltumus sajauc ar sāli.
1/3 sāls masas izber uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
Pa virsu liec palijas, katrai vēderā liec 1 ēd.k. sviesta un 1 timiāna zariņu.
Pārklāj ar atlikušo sāls masu un liec cepeškrāsnī cepties uz 45 minūtēm.