Sulīgā palija sāls garozā

  • Gatavošana 55min
  • Viegli
Sulīgā palija sāls garozā
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Palija
     700 g
  • Sāls
     1 kg
  • Olas baltums
     3 gab.
  • Sviests
     2 ēdamk.
  • Timiāns
      2 zariņi

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sāls garoza, cepot ēdienu cepeškrāsnī, palīdz saglabāt tā sulīgumu. Izmēģini!

Sakarsē cepeškrāsni 180 grādus karstu.

Olas baltumus sajauc ar sāli.

1/3 sāls masas izber uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.

Pa virsu liec palijas, katrai vēderā liec 1 ēd.k. sviesta un 1 timiāna zariņu.

Pārklāj ar atlikušo sāls masu un liec cepeškrāsnī cepties uz 45 minūtēm.

Līdzīgas receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes