Svaigā siera kūka ar rabarberiem

  • Gatavošana 3h 52min
  • Vidēji grūti
Svaigā siera kūka ar rabarberiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatne

  • Olas
     2 gab.
  • Baltais cukurs
     2 ēdamk.
  • Kviešu milti
     2 ēdamk.

Siera masa

  • Siers Philadelphia
     400 g
  • Jogurts bez piedevām
     300 g
  • Rabarberu biezenis
     200 g
  • Cukurs
      pēc garšas
  • Želatīns
     10 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem, ietauko kūkas formu. 

Izmanto formu ar 18-21 cm diametru.

Puto olas ar cukuru līdz gaisīgai konsistencei. Iecilā izsijātus miltus un lej formā.

Cep līdz gatavībai 18-22 minūtes. Atdzesē.

Saputo Filadelfijas sieru ar jogurtu.

Aukstā rabarberu biezenī iejauc želatīnu un ļauj uzbriest 5 minūtes.

Tad sakarsē to, līdz želatīns izkūst.

Pievieno to siera masai un sajauc.

 

Lej formā un liec ledusskapī sastingt vismaz uz 3 stundām.

Dekorē pēc patikas ar svaigām ogām vai viegli apvārītiem rabarberiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes