Svaigo tomātu zupa
-
Gatavošana 25min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Tomāti5 gab.
-
Šalotes sīpols1 gabali
-
Gurķis0.25 gabali
-
Selerijas1 kāts
-
Paprika0.25 gab.
-
Bazilika lapas6 gab.
-
Baltā vīna etiķis1 tējk.
-
Olīveļļa Extra Virgin1 ēdamk.
-
Avota ūdens100 ml
-
Čilipēc garšas
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 16 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis, uzņemot kustības Labākai dzīvei pirmās pēcpusdienas viesus jaunajā Rimi Virtuvē, izvēlējās daudzveidīgus Labākai dzīvei produktus un piedāvāja konceptam atbilstošas receptes.
Tomātus (bez ādas), sīpolu, papriku, gurķi, seleriju un čili sakapā mazākos gabalos.
Liek virtuves kombainā, pievieno zaļumus un ūdeni. Zupu var samalt, kā labāk patīk – ar vai bez gabaliņiem.
Nobeigumā pievieno sāli, piparus, etiķi un olīveļļu.
Pasniedz ar jogurtu, selerijas kātu un papildu zaļumiem.