Svētku rupjmaizes kārtojums

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Rupjmaizes rīvmaize
     200 g
  • Brūnais cukurs
     100 g
  • Malts kanēlis
     1 tējk.
  • Saldais krējums
     500 ml
  • Dzērveņu zapte
     300 g
  • Cukurs
      pēc garšas
  • Sarīvēta tumšā šokolāde
     100 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 8 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Uz lēnas uguns pannā apgrauzdē rīvmaizi ar brūno cukuru un maltu kanēli.

Lej bļodā saldo krējumu, pievieno ēdamkaroti cukura (ja vēlies saldāku, pieliec klāt vēl cukuru) un puto, līdz izveidojas stingrs putukrējums. 

Saldo kārto pa slāņiem - rīvmaize, zapte, putukrējums. 

Dekorē ar dzērvenēm un sarīvētu tumšo šokolādi.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes